AFAD gönüllüsü "Çok fazla gelen bilinçsizce yardım var" | Sezer Özseven bölgeden aktardı

Sezer Özseven, Kahramanmaraş Afşin'de Gençlik ve Spor Müdürlüğünün bahçesinde kurulan çadır kentte AFAD gönüllüsü Furkan Bardak ile görüştü. Furkan Bardak, 216 çadırın içinde 800 kişi olduğunu ve ihtiyaç sahiplerinin günlük ihtiyaçlarını karşılamak için çalıştıklarını söyledi.

Ulusa Kanal Haber Müdürü Sezer Özseven, Kahramanmaraş Afşin'de Gençlik ve Spor Müdürlüğünün bahçesinde kurulan çadır kentte AFAD gönüllüsü Furkan Bardak ile görüştü. Furkan Bardak, 216 çadırın içinde 800 kişi olduğunu ve ihtiyaç sahiplerinin günlük ihtiyaçlarını karşılamak için çalıştıklarını söyledi.

Adıyaman'da çadırda kalan depremzedeler yaşadıklarını anlattı Canlı Bağlantılar - Konuklar Çocuklar deprem travmasını nasıl atlatacak? Canlı Bağlantılar - Konuklar "İkinci Deprem ekiplerimizi enkaz altında bıraktı" Canlı Bağlantılar - Konuklar Erdoğan, Fetövari çıkışıyla kimleri kastetti? Uzman Görüşü Ücretli Öğretmenler haklarını istiyor! Uzman Görüşü Altında düşüş devam edecek mi? Uzman Görüşü Fransa Afrika'dan tekme tokat kovuluyor! Uzman Görüşü İstanbul depremi için korkutan uyarı! Uzman Görüşü "Yakında tüm kesimler ayaklanacak!" Uzman Görüşü "Atatürk'ün Hollywood'a ihtiyacı yok!" Uzman Görüşü Otizm nedir ve nasıl anlaşılır? Uzman Görüşü Konut sorununa çözüm! Uzman Görüşü