WhatsApp'tan yeni yasak! Artık o işlemi yapamayacaksınız

WhatsApp, son dönemde kullanıcı deneyimini iyileştirmek adına pek çok yeni özellik sunmaya devam ediyor. Kullanıcı konforunu ve taleplerini ön planda tutarak yapılan bu yeniliklere bir yenisi daha eklendi.

Abone ol

Artık WhatsApp, kullanıcıların profil fotoğraflarının ekran görüntüsünü almayı engelleyen bir özellik sundu.

Bu yenilikle birlikte, bir kişinin profil fotoğrafının ekran görüntüsünü almak isteyen kullanıcılar, bunun mümkün olmadığını belirten bir hata mesajıyla karşılaşıyor. Ekran görüntüsü almaya çalıştığınızda, "Bu uygulama ekran görüntüsü almaya izin vermiyor" şeklinde bir uyarı beliriyor. Ancak, grup simgelerinin ekran görüntüsünü almak halen mümkün. Ayrıca, profil fotoğrafları tam olarak ekranı kaplamadığında, ekran görüntüsü alma olanağı devam ediyor.

Bu yeni özellik, WhatsApp kullanıcılarının gizliliğini artırmayı ve kişisel verilerin korunmasına yönelik önlemleri güçlendirmeyi hedefliyor.

Gökyüzü Gözlem Etkinliği Bursa Uludağ'da başladı Bilim ve Teknoloji Roblox'tan erişim engeline ilk açıklama: Ne zaman açılacak? Bilim ve Teknoloji Bilişim 500 ödülleri sahiplerini buldu Bilim ve Teknoloji Gökbilim meraklıları Uludağ'da buluşuyor Bilim ve Teknoloji