Twitter'ın ''Mavi Tik'' ücreti ne kadar?

SpaceX ve Tesla'nın kurucusu Elon Musk, satın aldığı Twitter'da mavi tik'i paralı hale getirdi. Blue adındaki üyeliğin ABD fiyatı 8 dolar olarak açıklandı. Uygulamada sorunlar yaşayan Twitter Blue'nun Türkiye fiyatı da belli oldu.

Twitter'ı 44 milyar dolara satın alan Elon Mask, şirketin nakit akışını düzene sokmak için mavi tik olarak bilinen Twitter Blue'yu ücretli hale getirdi.

Blue adındaki üyeliğin ABD fiyatı 8 dolar olarak açıklandı. Türkiye fiyatı da belli oldu. Akıllı telefonlardaki uygulama ücretleri bölümünden aylık ücretinin 109.99 TL olduğu görülüyor. Ama uygulama henüz Türkiye'de faaliyete geçmedi.

Eski tanıma göre Twitter'daki mavi Onay rozeti, bir hesabın orijinal olduğunun bilinmesini sağlıyor.

Mavi rozet alabilmeniz için hesabınızın orijinal, tanınmış ve aktif olması gerekir.

Ancak yeni uygulamayla aylık 110 lira veren herkes mavi tik alabilecek.

Meslek lisesi öğrencileri elektrikli araç üretti Bilim ve Teknoloji TÜBİTAK Bilişim ve Bilgi Güvenliğinden milli lazer Bilim ve Teknoloji iOS 16 kabusu devam ediyor: Güncelleme yine sorun çıkardı Bilim ve Teknoloji Telegram'da zehir tacirleri Bilim ve Teknoloji Yerli ve milli yazılımlar gündemde Bilim ve Teknoloji Tarihin en büyük şifre sızıntısı yaşandı! Bilim ve Teknoloji Çin Ay'ın karanlık yüzüne indi Bilim ve Teknoloji Türk bilim kadınından kanseri yenecek buluş! Bilim ve Teknoloji Robot Sophia Türkiye'de! Bilim ve Teknoloji İşte Harvard'daki dahi Türk fizikçi! Bilim ve Teknoloji Uzayda dikkat çeken keşif! Bilim ve Teknoloji ZİHA ile ilaçlama daha verimli Bilim ve Teknoloji