KIZILELMA'da önemli gelişme: Taksi ve Koşu Testi'ni başarıyla tamamladı

Türkiye’nin ilk insansız savaş uçağı Bayraktar Kızılelma, geliştirilme sürecinde önemli bir aşamayı daha geçti. Kızılelma, ilk Otomatik Taksi ve Koşu Testini başarıyla tamamladı.

Türkiye’nin ilk insansız savaş uçağı Bayraktar Kızılelma’nın ilk uçuşu için geliştirme süreci devam ediyor. Kızılelma ilk Otomatik Taksi ve Koşu Testini başarıyla tamamladı.

Milli ve özgün olarak geliştiren savaş uçağının testini Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar yönetti.

Bu testle beraber Bayraktar Kızılelma’nın geliştirilme sürecinde önemli bir aşama daha aşılmış oldu.

Bayraktar Kızılelma özellikle kısa pistli gemilere iniş kalkış kabiliyetiyle, muharebe sahasında ezber bozan bir savaş uçağı olacak.

Türkiye’nin inşa ettiği TCG Anadolu gemisi gibi kısa pistli gemilere iniş ve kalkış kabiliyetine sahip olacak şekilde geliştirilen Bayraktar Kızılelma, bu yeteneği sayesinde denizaşırı görevlerde önemli rol üstlenecek.

Ay'da yaşam ne zaman başlayacak? Bilim ve Teknoloji Gerçek zamanlı hava kirliliği haritası çıkartılacak Bilim ve Teknoloji Togg yöneticilerinden kritik açıklama Bilim ve Teknoloji Telegram'da zehir tacirleri Bilim ve Teknoloji Yerli ve milli yazılımlar gündemde Bilim ve Teknoloji Tarihin en büyük şifre sızıntısı yaşandı! Bilim ve Teknoloji Çin Ay'ın karanlık yüzüne indi Bilim ve Teknoloji Türk bilim kadınından kanseri yenecek buluş! Bilim ve Teknoloji Robot Sophia Türkiye'de! Bilim ve Teknoloji İşte Harvard'daki dahi Türk fizikçi! Bilim ve Teknoloji Uzayda dikkat çeken keşif! Bilim ve Teknoloji ZİHA ile ilaçlama daha verimli Bilim ve Teknoloji