İlk kez kutup kurdu klonlandı

Hücre klonlama çalışmalarında bir ilk gerçekleşti. Çin'de ilk kez bir kutup kurdu klonlandı. Klonlanan yavru kurdun herhangi bir sağlık sıkıntı olmadığı açıklandı.

Bilim dünyasında her zaman tartışmalara neden olan klonlama çalışmalarında Çin'den yeni bir haber geldi.

Genler üzerinde yapılan çalışmaların sonucunda ilk kez bir yavru kurt klonlandı.

Yavru kurdun donör hücresi, Kanada'dan Harbin Polarland'a () getirilen vahşi bir kutup kurdunun deri örneklerinden alındı.

Klonlanan yavru kurt Maya taşıyıcı annesiyle birlikte yaşıyor. Yavru kurdun gelişiminin diğer kurtlar gibi olduğu açıklandı.

Pekin merkezli gen firması Singogen Biotechnology, ()haberi duyurmak için Maya'nın 100 günlük olmasını beklemişti.

Sağlıkla büyüyen yavru kurt Maya Çin'in Heilongjiang () Eyaleti'nde meraklılarıyla buluştu.

Çin merkezli gen firması tıpkı kutup kurtlarında olduğu gibi nesli tükenmekte olan diğer türlerin de koruma altına alınabileceği düşünüyor.

Bilim merkezine yoğun ilgi Bilim ve Teknoloji 3 boyutlu baskıyla üretilen en ilginç ürünler Bilim ve Teknoloji Erzurum'da öğrenciler milli drone motoru yaptı Bilim ve Teknoloji Telegram'da zehir tacirleri Bilim ve Teknoloji Yerli ve milli yazılımlar gündemde Bilim ve Teknoloji Tarihin en büyük şifre sızıntısı yaşandı! Bilim ve Teknoloji Çin Ay'ın karanlık yüzüne indi Bilim ve Teknoloji Türk bilim kadınından kanseri yenecek buluş! Bilim ve Teknoloji Robot Sophia Türkiye'de! Bilim ve Teknoloji İşte Harvard'daki dahi Türk fizikçi! Bilim ve Teknoloji Uzayda dikkat çeken keşif! Bilim ve Teknoloji ZİHA ile ilaçlama daha verimli Bilim ve Teknoloji