Ümit Erdim kimdir?

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor 2023 kadrosu yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Berdan Mardini'den sonra Survivor 2023 sezonunda yarışacak için bir isim daha netleşti. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Ümit Erdim'in Survivor 2023 kadrosuna dahil olduğunu açıkladı.

Ümit Erdim kimdir?
Ümit Erdim

Survivor 2023 yeni sezonunda yer alacak isimler programın yapımcısı Acun Ilıcalı tarafından tek tek açıklanıyor. Ilıcalı, Berdan Mardini'nin ardından Ümit Erdim'in de Survivor 2023'te yarışacağını duyurdu. Peki, Ümit Erdim kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi, hangi dizilerde rol aldı?

SURVİVOR 2023'TE YARIŞACAK İKİNCİ ÜNLÜ BELLİ OLDU

TV8 ekranlarında yayınlanan ve yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor 2023 kadrosunda hangi isimlerin yer alacağı merak konusu olmuştu.

Acun Ilıcalı yeni bir formatla başlayacak olan Survivor 2023'te yarışacak ilk ismin Berdan Mardini olduğunu duyurmuştu. Ilıcalı, ikinci ismi de açıkladı.

Survivor 2023'te yarışacak ikinci ünlü ise oyuncu ve sunucu Ümit Erdim oldu.

ÜMİT ERDİM KİMDİR ?

15 Haziran 1985 tarihinde Kocaeli'de dünyaya gelen Ümit Erdim, ilkokul ve ortaokuldan sonra İzmit Atılım Anadolu Lisesi'nden mezun oldu.

1998 - 2003 yılları arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda oynayan Ümit Erdim, ekan kariyerine Böyle mi Olacaktı adlı dizide konuk oyuncu olarak başladı.Ardından Hayat Bilgisi, Gönül ve Selena başta olmak üzere birçok dizide rol alan Erdim, Katıldığı Can Dostum adlı köpek eğitim yarışmasında birinci oldu.

2015 yılının Ocak ayında 3. sezonu başlayan "Benzemez Kimse Sana" programında jüri üyeliği yapan Erdim, İstanbul'da bir lokanta işletmektedir.

22 Mayıs 2017 tarihinde kimya mühendisi olan ve İngilizce Türkçe tercümanlık yapan Seda Çınar ile evlenmiştir. Çiftin bu evliliklerinden iki kız çocukları dünyaya geldi.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Survivor'ın yeni sezon tanıtımını yapan Ilıcalı, 'Ada yaşamı ya da performansın dışında aklın da ön planda olduğu yeni bir Survivor geliyor. 'Yaşım var, hafif kilom var, çok yüzemem, çok koşamam' demeyin belki de pratik zekanız size oyunları kazandıracak' ifadelerini kullanmıştı.

Ümit Erdim survivor